Wij zijn een ‘gezinsbedrijfje’ in het Westfriese Blokker met een voorliefde voor samen dingen creëren. Via Wood4Fun bieden wij producten aan vanuit ons persoonlijke concept:

Hand & Hart gemaakt

Dit betekent dat elk lid van ons gezin een eigen Hand heeft gelegd aan het product dat u bij ons bestelt. Van een nieuw ingebracht idee tot aan het samen hout selecteren, zagen, schuren, inpakken en versturen. Zo vormt ons gezin het Hart van elk product dat onze deur verlaat.

Zorgvuldig omgaan met het milieu vinden wij belangrijk. Om die reden selecteren we al ons materiaal zelf, en werken we alleen met hout dat is voorzien van het FSC-keurmerk.

Omdat we met passie en plezier werken vanuit ons hart, zijn we ons ervan bewust dat het hebben van een fijn, sportief gezin in goede gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom schenken we bij elke bestelling via onze website €10,- aan een jaarlijks gekozen erkend goed doel. Voor 2020/2021 hebben wij gekozen voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Voor meer persoonlijke informatie over ons als gezin, kunt u ons benaderen via het contactformulier. We horen u heel graag!